Hva betyr A-, B- og C-grade?

Datamaskiner brukes på forskjellige måter, og når maskinene kommer inn til oss graderer vi dem derfor etter hvilken tilstand maskinene er i. Noen datamaskiner har stått fint i en docking fra de var nye, mens andre har blitt fraktet rundt og bærer preg av slitasje. Derfor graderer vi alle brukte enheter etter kategoriene A, B og C. Produktenes gradering vil gjenspeiles i prisen.

Kosmetisk gradering
Graderingen er kun på bakgrunn av kosmetiske vurderinger. Alle våre produkter leveres i 100 % teknisk stand.

A-grade
Kjøper du et reprodusert produkt med A-grade kan du forvente deg et produkt som ser tilnærmet nytt ut. Et produkt som har vært brukt av noen tidligere vil alltid ha en eller annen form for bruksslitasje, og på A-grade godtar vi derfor minimalt med riper og andre merker. Det godtas ikke riper eller andre skader på skjermen.

B-grade
Her kan du forvente et produkt som er helt og fint, men som kan ha noen riper, mindre bulker og andre mindre slitasjeskader. I ytterkant av skjermen godtas noen riper, enkelte pixel-feil eller trykkmerker, men skjermen er for øvrig hel og fin.

C-grade
Noen produkter er godt brukt og bærer preg av dette. Produkter gradert som C-grade vil ha tydelige og/eller omfattende riper, bulker og skader. I ytterkant av skjermen godtas riper, pixel-feil eller trykkmerker, men skjermen er for øvrig i god stand.