Dell Latitude E6440 i5-4300M @ 2.60GHz
14", 8GB, 128GB SSD, DVDRW, WIN10

*Produktbilder kan variere fra modell til modell og kan avvike i forhold til levert produkt.

Den sikreste 14" bærbare PC-en for virksomheter

Beskytt data på alle enheter, enten det er på eksterne medier eller i nettskyen med Dells databeskyttelse | kryptering (tilleggsutstyr).

Velg krypteringsnivå
med alternativer som spenner fra forenklet BitLocker-administrering til det høyeste nivået av FIPS 140-2-beskyttelse som er kommersielt tilgjengelige for systemdisker.

Kontroller autorisert tilgang til dataene dine med mulighet for Dells databeskyttelse | sikkerhetsverktøy og avansert godkjenning, for eksempel fingeravtrykksleser, FIPS 201-kompatibel smartkortleser og RSA SecurID.

Lagre legitimasjon på en sikker måte med en FIPS 140-2-sertifisert TPM (Trusted Platform Module).

Dell ControlVault gir et ekstra lag med maskinvaresikkerhet ved å isolere brukerpassord og legitimasjon på en separat kontrollert maskinvarebrikke.

Stopp avansert skadelig programvare umiddelbart med DDP | Protected Workspace, en proaktiv tilnærming til skadelig programvare som automatisk oppdager og blokkerer alle skadelige handlinger i sanntid, inkludert "nulldagsangrep".

Latitude E6440 bærbar PC – Avansert ytelse

Avansert ytelseStart opp raskt med SSD-stasjon (Solid State), som er tilleggsutstyr som gir pålitelig ytelse og rask oppstart etter hvilemodus.

Utskiftbare batterier gjør det mulig å arbeide i lange perioder uten tilgang til stikkontakt. Ta med deg ekstra batterier, slik at du enkelt kan bytte når du er ute og reiser.

Dokk med kompatible dokkingstasjoner i E-serien på kontoret.

Den mest brukervennlige bærbare PC-en for virksomheter

Administrer og oppdater de bærbare Latitude-PC-ene eksternt med den nye generasjonen Intel® vPro™ teknologien.*

Oppdater én gang og overalt
med Dells unike Intel® vPro™ utvidelser for ekstern BIOS-administrering, batteriadministrering og sletting av harddisk, selv når systemene er frakoblet.

Spar tid og unngå usikkerhet med Dells automatiske verktøy og hjelpeprogrammer for implementering, overvåking og oppdatering av systemer.

Integrering med Microsoft System Center og Dell KACE-verktøyene gjør det mulig med effektiv, sentralisert og automatisert administrering.

Opprett et standardisert miljø og gjør implementeringsprosessen enklere med lange livssykluser, Dells konfigurerings- og implementeringstjenester og Dell Imaging-tjenester.
Latitude E6440 bærbar PC – allsidig samarbeid
Allsidig samarbeid
Koble enkelt til grunnleggende tilbehør som tastaturer, mus, skrivere og konferanseutstyr med Bluetooth® 4.0. Kommuniser enkelt og effektivt med et integrert HD-webkamera og mikrofon. Du får tilkobling med høy hastighet når du er på farten med mobilt bredbånd der det er tilgjengelig.*

Robust utførelse
Reis og arbeid i trygg forvissning om at Latitude E6440 er robust designet. Det MIL-STD-810G-testede Tri-metal™-kabinettet i eloksert aluminium og pulverlakkerte base er kombinert for bestandighet og langsiktig godt utseende.

Miljøbevissthet

Resirkuler det gamle utstyret på en forsvarlig måte, samtidig som virksomhetens data beskyttes med Dells tjenester for gjenvinning og resirkulering.

For å bidra til et sunt arbeidsmiljø har Dells teknikere gått lenger enn regelverket og frivillig fjernet potensielt skadelige stoffer som bromerte flammehemmere og PVC fra de nye bærbare Latitude-PC-ene.*

*Grading.

 

Kosmetisk gradering

Graderingen er kun på bakgrunn av kosmetiske vurderinger.

Alle våre produkter leveres i 100 % teknisk stand.

A-grade Flotte maskiner som kan ha små bruksmerker. Det kan forekomme mindre ubetydelige riper på display/maskinen uten at dette påvirker funksjonaliteten. Batteriet kan ha noe forkortet levetid. Strømadapter medfølger.

B-grade Mindre bulker og riper kan forekomme, uten at dette påvirker funksjonaliteten. Batteriet kan ha noe forkortet levetid. Strømadapter medfølger.

C-grade Bulker på maskinen og merker eller riper på skjermen, uten at dette påvirker funksjonaliteten. Batteriet kan ha noe for kortet levetid. Strømadapter medfølger.

**Fabrikkoverhalt¨ Produktet har vært brukt tidligere og har deretter blitt vasket, slettet, inspisert, oppgradert og testet. Alle produkter leveres med en ny installasjon av operativsystemet og 1-3års garanti.


Prosessor / Chipset
CPU Intel® Core i5-4300M @ 2.60 GHz (L3 3MB)
Chipset Intel® QM87 Express
Minne
Maks minne 16GB (2x8GB)
Lager
HDD 128GB SSD
Optisk N/A
Display
Skjermstørrelse 14” diagonal 16:9 LED-backlit HD (1366x768 or more)
Skjerm
Skjermkort Intel HD Graphics 4400
Webcam 2 Mega Pixels
Nettverk
Bluetooth Yes, 3.0
LAN Intel Gigabit l218-LM
WLAN Intel WiFi Link 7260 (802.11a/g/n 2x2)
Generelt
Operativsystem Windows 10 Pro
Form Factor Laptop
Produsent:   Dell
Varenummer:   131326
Tilstand: Fabrikkoverhalt
Tilgjengelighet:   Det er 5 på lager
  • 3 995,-

  • Inkl. mva 4 994,-Etikett: Dell, Latitude, E6440, i5-4300M@2.60GHz, 14", 8GB, 128GB SSD, DVDRW