Om oss


Greentech AS og Addex Distribution AS ble i desember 2013 kjøpt opp av Arrow Electronics. Arrow Electronics er en av USAs største bedrifter og har hovedsaklig sitt forretningsområde innenfor distribusjon, data og elektronikk. Arrow Sustainability er en divisjon under Arrow Electronics og driver med salg av fabrikkoverhalt IT-utstyr, både nye og fabrikkoverhalte nettverksprodukter fra Cisco og HP, samt nye og fabrikkoverhalte opsjoner til dataromsprodukter.

Arrow Sustainability er størst på salg av fabrikkoverhalt IT-utstyr i Skandinavia, og på verdensbasis er Arrow Sustainability ledende. Man kan forvente en besparelse på opptil 75 % når man kjøper datamaskiner, skjermer og annet utstyr fra oss, sammenlignet med å handle nye produkter.

Vi har avtaler med mange store konsern og bedrifter i Norge, hvor vi henter inn og behandler IT-utstyr fra deres nasjonale og internasjonale kontorer. Maskinene blir slettet på en sikker måte, vasket og testet.

Alle produkter du finner i vår nettbutikk har minimum ett år garanti, og flere produkter har to og tre år garanti. Vi selger utelukkende PC-er i toppskiktet beregnet til bruk i proffsegmentet, og disse PC-ene er laget for å ha en levetid på 7-8 år. Den største delen av datamaskinene vi selger er mellom to og fire år, så handler du en brukt datamaskin av oss, vil du kunne ha den i mange år fremover. Byggekvaliteten på materiale og elektroniske komponenter er av en helt annen art enn det du finner på billige PC-er til 2-3000 kr.