Apple iPad Air - 16GB
(B), A1474, Wi-Fi, Space Gray

  • Apple iPad Air - 16GB | (B), A1474, Wi-Fi, Space Gray

*Produktbilder kan variere fra modell til modell og kan avvike i forhold til levert produkt.


iPad Air 16GB


Retina-skjerm. Så mye å se på. Så lite å holde i.
Med iPad har vi alltid hatt fokus på skjermen. Med iPad Air blir skjermen enda viktigere. Selve enheten er smalere. Men siden kantene rundt også er smalere, er den lyssterke Retina-skjermen akkurat like stor som du er vant til. Dermed trer innholdet ditt enda tydeligere frem. Tekst blir sylskarp, mens bilder og videoer spekkes med detaljer, skapt av 3,1 millioner bildepunkter og 2048 x 1536-oppløsning. Det fine er at du ikke kan skimte ett eneste bildepunkt – du ser nøyaktig det du forventer å se.


FaceTime- og iSight-kameraer. Gode grunner til å smile oftere.
Noen ganger er det fint å gi samtalen et ansikt. Og samtalene dine har aldri sett bedre ut enn med FaceTime-video på iPad Air. Ha en videosamtale via Wi-Fi eller mobilnett, og se (eller vis) hvert eneste uttrykk på den praktfulle skjermen. Det nye FaceTime HD-kameraet har en avansert bakbelyst sensor med større piksler. Dette gir klarere FaceTime-samtaler, selvportretter og gruppebilder i Photo Booth – også når omgivelsene har dårlig lys.

Vi tenker på hva som kreves for å ta et flott bilde, så slipper du det. iSight-kameraet på iPad Air med fem megapiksler er utviklet for at du skal kunne forevige alle livets øyeblikk på et øyeblikks varsel. Bruk Retina-skjermen som en enkel søker for å finne rammene til det perfekte bildet. Og sveip raskt for å bytte mellom stillbilder og HD-video i 1080p. Hver gang du tar bilder eller filmer, gjør bildesignal-prosessoren i A7-chipen en mengde justeringer. Resultatet er flottere bilder og videoer – helt automatisk. Du trenger ikke å tenke på annet enn hvem du vil dele øyeblikket med. 


*Grading.


Kosmetisk gradering

Graderingen er kun på bakgrunn av kosmetiske vurderinger.

Alle våre produkter leveres i 100 % teknisk stand.

A-grade
Flotte maskiner som kan ha små bruksmerker. Det kan forekomme mindre ubetydelige riper på display/maskinen uten at dette påvirker funksjonaliteten. Batteriet kan ha noe forkortet levetid. Strømadapter medfølger (Tredjepartsstrømforsyning)

B-grade
Mindre bulker og riper kan forekomme, uten at dette påvirker funksjonaliteten. Batteriet kan ha noe forkortet levetid. Strømadapter medfølger (Tredjeparts strømforsyning)

Minne
Minne 16GB
Display
Skjermstørrelse 9.7" IPS TFT - LED-bakgrunnsbelysning
Skjerm
Oppløsning 2048 x 1536 (264 ppi)
Nettverk
Mobilt bredbånd Nei
Lyd & Video
Kamera 5 megapiksler (bak), 1,2 megapiksler (foran)
Nettverkstilknytning
Overføringsteknologi 802.11a/b/g/n, Bluetooth 4.0
Generelt
Bredde 16.95 cm
Dybde 0.75 cm
Høyde 24 cm
Vekt 469 g
Produsent:   Apple
Varenummer:   133903
Tilstand: Fabrikkoverhalt
Tilgjengelighet:   Det er 3 på lager
  • 1 196,-

  • Inkl. mva 1 495,-