Apple Macbook Air 13" - Core® i5-5250U
13,3", 4GB, 128GB SSD, OS X (B Grade)

*Produktbilder kan variere fra modell til modell og kan avvike i forhold til levert produkt.


Apple MacBook Air 13.3" (Early 2015) / i5 (5250U) 1.6GHz / 4GB RAM / 128GB SSD*

Modell: A1466 P/N: MJVE2LL/A (MacBookAir7,2)

Med på kjøpet får du veske/sleeve og Apple Magic Mouse 1 *Gjelder kun på nett


Fantastiske MacBook Air!
Den supertynne, stilige, lette, men også kraftige bærbare maskinen fra Apple. 
Vi har fått inn et parti med pent brukte 2015 modeller som har blitt slettet, testet, vasket og klargjort for nye eiere. Maskinene er utseendemessing så godt som strøkne, men kan ha enkelte normale bruks merker og vi ser også antydning til press- merker på skjermene. Derfor er de kategorisert som "B-Grade". Dette har ingen praktisk betydning, og kan ikke sees under bruk. Vi har for ordens skyld dokumentert dette gjennom produktbildene du finner under modellen.

Vi leverer maskinen i original emballasje med original Apple 45W magsafe lader.
Du får også med en praktisk veske/ sleeve til å ha maskinen i som passer perfekt og som beskytter maskinen under transport i en travel hverdag, eller på reise.


Maskinen vil passe perfekt for studenter/ forretningsfolk som trenger en lett maskin å ha med seg til gruppeoppgaver, møter og lignende. Den passer også fint til folk flest som er mye på farten, eller rett og slett ønsker seg en praktisk og stilig maskin som nærmest blir som et møbel i ethvert hjem.


Nedenfor finner du litt tekniske spesifikasjoner for maskinen:

- Den kommer med en 2-kjerners 64-bit Intel i5 prosessor (I5-5250U) med en klokkehastighet på 1.6GHz (og inntil 2.7GHz i Turbo Mode ved behov).
- Minne (RAM) på 4GB av typen LPDDR3 SDRAM, som i prinsippet kan betegnes om et raskt internminne (1600MHz), og som drar lite strøm/ kapasitet (Low Voltage/ Low Power) = bra for batteritiden.
- SSD, eller Solid State Disc er standarden som har revolusjonert harddiskene de siste årene. Uten bevegelige deler blir belastningen på harddisken minimal og det går lynraskt med lagring (skriving) og henting (lesing) av data til og fra harddisken. Denne modellen leveres med 128GB lagringsplass; noe som holder for de fleste. (Skulle man trenge mer så finnes det gode løsninger i form av ekstern harddisk, eller sky- lagring)
- Skjermkortet er integrert i hovedkortet og er av typen Intel HD Graphics 6000. Skjermkortet kan støtte seg på maskinens internminne ved behov og kan benytte inntil 1.5GB under tunge grafiske operasjoner.
- Apple har alltid vært gode på skjerm og det visuelle. MacBook Air er intet unntak. Med oppløsning på 1440x900 pixler på en 13.3 tommers color widescreen TFT med LED-backlit, kan du være trygg på perfekt bilde- gjengivelse.
- Av tilkoblingsmuligheter, kommer denne modellen med følgende:
  2 stk USB porter (3.0 standarden for raskere overføring)
  SD Card (SDXC) port, eller minnekort- leser for minnekort av typen SD (kan også brukes som ekstra disk/ lagringsplass på maskinen)
  Innebygget støtte for trådløst nett: 802.11ac (802.11a/b/g/n), samt Bluetooth 4.0 standard.

- Maskinen leveres pretanket med macOS X High Sierra (versjon 10.13)

- Mål: Tykkelse, fra 0.3cm til 1.7cm / Bredde, 32.5cm / Lengde 22.7cm

- Vekt: 1,35kg

- Garanti: 1 år
Grading


Kosmetisk gradering
Graderingen er kun på bakgrunn av kosmetiske vurderinger.

Alle våre produkter leveres i 100 % teknisk stand.

A-grade Flotte maskiner som kan ha små bruksmerker. Det kan forekomme mindre ubetydelige riper på display/maskinen uten at dette påvirker funksjonaliteten. Batteriet kan ha noe forkortet levetid. Strømadapter medfølger.

B-grade Mindre bulker og riper på kan forekomme, mindre merker på display uten at dette påvirker funksjonaliteten. Batteriet kan ha noe forkortet levetid. Strømadapter medfølger.

C-grade Bulker på maskinen og merker eller riper på skjermen, uten at dette påvirker funksjonaliteten. Batteriet kan ha noe for kortet levetid. Strømadapter medfølger.

**Fabrikkoverhalt¨ Produktet har vært brukt tidligere og har deretter blitt vasket, slettet, inspisert, oppgradert og testet.
Alle produkter leveres med en ny installasjon av operativsystemet og 1-3års garanti.

Prosessor / Chipset
CPU Core® i5-5250U
Max Turbo-hastighet 2.7 GHz
Minne
Minne 4 GB
Lager
HDD 128GB SSD
Optisk Nei
Display
Skjermstørrelse 13.3"
Skjerm
Skjermkort Intel HD Graphics 6000
Webcam Ja
Nettverk
Bluetooth Bluetooth 4.0
WLAN 802.11ac Wi-Fi wireless networking, 802.11a/b/g/n/ac
Generelt
Operativsystem OS X
Koblinger & Utvidelse 2 x USB 3.0 Hodetelefonsutgang Thunderbolt 2
Bredde 32.5 cm
Dybde 22.7 cm
Høyde 1.7 cm
Produsent:   Apple
Varenummer:   136340B
Tilstand: Fabrikkoverhalt
Tilgjengelighet:   Det er 6 på lager
  • 4 636,-

  • Inkl. mva 5 795,-Etikett: Apple Macbook