Apple iPad Air 2 128GB
(B) A1567, Wi-Fi + 4G, Space Gray

  • Apple iPad Air 2 128GB | (B) A1567, Wi-Fi + 4G, Space Gray

*Produktbilder kan variere fra modell til modell og kan avvike i forhold til levert produkt.iPad Air 2 Wi-fi + 4GMassive krefter. I en minimalistisk form.


iPad Air 2 er ikke bare tynnere. Den er også mye kraftigere. Vi utviklet en ny chip, A8X, som gir betydelig bedre prosessor- og grafikkytelse enn forgjengeren. Og med 64-bits arkitektur i datamaskinklassen er iPad Air 2 faktisk like kraftig som det mange datamaskiner er. Den er energieffektiv også. Med batteritid på ti timer kan du både jobbe, spille, surfe og shoppe – hele dagen lang.


To utsøkte kameraer. Elegant kamuflert som en iPad.


Det nye iSight-kameraet er vårt beste iPad-kamera noensinne, med avansert optikk, bedre sensor og en kraftig bildesignalprosessor. Det har nye funksjoner som panorama, video i tidsforløp, sakte film, seriebildemodus og tidsstyrt selvutløser. FaceTime HD-kameraet er også designet på nytt. Det har fått forbedret sensor og større bildepunkter, og tar nå bedre bilder i dårlig lys. Resultatet? Alle bildene og videoene dine – og videosamtalene og selfiene – ser superbra ut.

*Grading.


Kosmetisk gradering

Graderingen er kun på bakgrunn av kosmetiske vurderinger.

Alle våre produkter leveres i 100 % teknisk stand.

A-grade
Flotte maskiner som kan ha små bruksmerker. Det kan forekomme mindre ubetydelige riper på display/maskinen uten at dette påvirker funksjonaliteten. Batteriet kan ha noe forkortet levetid. Strømadapter medfølger (Tredjepartsstrømforsyning)

B-grade
Mindre bulker og riper kan forekomme, uten at dette påvirker funksjonaliteten. Batteriet kan ha noe forkortet levetid. Strømadapter medfølger (Tredjeparts strømforsyning)

C-grade
Bulker på maskinen og merker eller riper på skjermen, uten at dette påvirker funksjonaliteten. Batteriet kan ha noe for kortet levetid. Strømadapter medfølger. (Tredjeparts strømforsyning)

**Fabrikkoverhalt
Produktet har vært brukt tidligere og har deretter blitt vasket, slettet, inspisert, oppgradert og testet. Alle produkter leveres med en ny installasjon av operativsystemet og 1-3års garanti.
 


Minne
Minne 128GB
Display
Skjermstørrelse 9.7" IPS TFT - LED-bakgrunnsbelysning
Skjerm
Oppløsning 2048 x 1536 (264 ppi)
Nettverk
Mobilt bredbånd Ja, 4G
Lyd & Video
Kamera 8 megapiksler (bak), 1,2 megapiksler (foran)
Nettverkstilknytning
Overføringsteknologi Bluetooth 4.0, 802.11a/b/g/n/ac
Generelt
Bredde 16.95 cm
Dybde 0.61 cm
Høyde 24 cm
Vekt 444 g
Produsent:   Apple
Varenummer:   135147
Tilstand: Fabrikkoverhalt
Tilgjengelighet:   Det er 1 på lager
  • 2 236,-

  • Inkl. mva 2 795,-